Santes aangehouden voor bedreiging

Nigel, J. alias “Santes” (48) die illegaal is in Suriname, is op woensdag 21 oktober door de politie van Nieuw Amsterdam aangehouden voor bedreiging. Santes heeft op twee verschillende dagen bedreigingen geuit naar een slachtoffer die aangifte heeft  gedaan bij de politie. Beide mannen werken in een vissersdorp te Braamspunt.

De aangever verklaarde aan de politie dat hij bezig was een kamp op te zetten. Hij zette in de vooravond zijn bouwmaterialen weg en ging naar bed. De volgende ochtend toen hij terugging om zijn werkzaamheden voort te zetten, merkte hij dat zijn bouwmaterialen waren weggenomen. Aan hem is doorgegeven dat Santes zijn bouwmaterialen moet hebben weggenomen. De aangever ging naar Santes om hem om rekenschap te vragen. Santes bedreigde hem toen met de dood. De volgende dag werd hij wederom bedreigd door Santez. De aangever besloot aangifte van bedreiging te doen bij de politie.

De politie heeft Santez aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.