Samenzwering tot beroving eindigt in levensberoving(Lijk Zwampweg geïdentificeerd)

De politie van het bureau Lelydorp kreeg op dinsdagmorgen 28 januari, omstreeks tien voor half negen, via het Command Center, de melding binnen dat een lijk was aangetroffen in een trens langs de zwampweg in het district Wanica.

Het bleek het lijk van de 16-jarige Dion, Beeldstroo te zijn. Dion, Beeldstroo is dood geschoten met behulp van een jachtgeweer. Hangende dit onderzoek is op maandag 3 februari de 18-jarige Vidjai J. aangehouden waarna hij in verzekering is gesteld. Hij moet de persoon zijn geweest die Beeldstroo heeft dood geschoten omdat Beeldstroo hem chanteerde.

Vidjai moet Beeldstroo hebben aangezet om bij hem thuis een beroving te plegen hetgeen Beeldstroo ook deed samen met een andere man. De beroving mislukte omdat huisgenoten van Vidjai kans zagen uit de woning te rennen en hulp te roepen.

Beeldstroo begon Vidjai toen te chanteren en vroeg om zwijggeld. Vidjai betaalde hem een bedrag maar Beeldstroo eiste meer geld van hem. De 53-jarige Paino, C. gaf Vidjai toen een jachtgeweer waarmee hij Beeldstroo moet hebben dood geschoten. Vervolgens dumpte hij diens lijk in de trens. Paino is hangende het onderzoek ook in verzekering gesteld. Ene jongeman bekend als Chivos heeft Vidjai vermoedelijk geholpen om Beeldstroo van kant te maken.

Chivos en de kompaan van Beeldstroo zijn nog voortvluchtig. De recherche van Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.