Ruzie tussen buschauffeurs eindigt in de cel

Twee buschauffeurs, Jerrel H. (36) en de 32-jarige Winston D. die de route Paramaribo Geyersvlijt onderhouden zijn na een ruzie op maandag 10 juli in verzekering gesteld.

De politie van ressort Centrum kreeg op 10 juli via de Centrale Meldkamer de melding dat een buschauffeur bewusteloos is geraakt achter het stuur en daarbij een stilstaande voertuig en een voetganger heeft aangereden.

Bij aankomst op de plek werd bedoelde buschauffeur met een steekverwonding in zijn nek aangetroffen. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De voetganger liep lichte letsels op en is na medische behandeling heengezonden. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Terwijl de politie bezig was met het onderzoek meldde Jerrel zich op het politiebureau aan. Hij verklaarde dat hij de bus van Winston eerder op de dag heeft aangereden. Eén van de zijspiegels van de bus ging aan diggelen. Na de aanrijding reed hij door. Bij de eindhalte kwam hij Winston tegen die hem om rekenschap vroeg. Toen hij hierop niet inging, rukte Winston één van de zijspiegels van zijn bus weg. Winston sprong hiermee in zijn bus en reed stapvoets weg. Jerrel rende de bus achterna en bracht Winston met een scherpvoorwerp een steek toe in zijn nek. Hierdoor moet hij de controle over de besturing van zijn bus hebben verloren, ramde een stilstaand voertuig en reed een voetganger aan.

Jerrel is aangehouden en voorgeleid. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij voor zware mishandeling ingesloten.

Winston die eveneens als verdachte is aangemerkt is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor diefstal en vernieling in verzekering gesteld en ligt onder politiebewaking in de ziekeninrichting.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.