Ruzie om rookgedrag eindigt met één dode

Revilliano Peerwijk (21) is in de vroeg ochtend van dinsdag 21 maart na een steekpartij aan de Latourweg komen te overlijden.

De politie van Latour kreeg de melding van de steekpartij met dodelijke afloop via de Centrale Meldkamer. Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van de jongeman aangetroffen. Gebleken is dat Revilliano zich samen met ene Milly en een andere vriend bevond bij een eettent aan de Latourweg. Op een bepaald moment maakte de manager van de zaak de opmerking dat Milly in het bijzijn van minderjarigen zat te roken.Dit viel bij hem niet in goede aarde. Hij werd boos en samen met zijn twee vrienden besloten zij de zaak te verlaten.

Niet ver van de eettent begon Milly in zijn boze bui weer over de opmerking te praten. Hij geraakte in een woordenwisseling met zijn vriend Revilliano en haalde plotseling een scherpvoorwerp tevoorschijn. Hiermee bracht hij zijn vriend een steekverwonding toe ter hoogte van zijn borst. Het scherp voorwerp bleef vastzitten in het lichaam van het slachtoffer en Milly nam de benen.

De andere vriend ondersteunde Revilliano en liep terug naar de eettent voor hulp. Het slachtoffer viel met zijn borst op de grond, waardoor het scherp voorwerp dieper zijn lichaam inging. Revilliano overleed ter plaatse.

Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.