Ruzie om geleend geldbedrag voor aankoop Suribet eindigt in dodelijke steekpartij

De 20-jarige I.T. is op donderdag 16 maart 2023 bij een steekpartij op een adres aan de Olometistraat in het ressort Latour komen te overlijden.

De politie van het bureau Latour deed na een melding van een steekpartij, waarbij het slachtoffer niet aanspreekbaar was de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer I.T. aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van I.T. vast.

Volgens het voorlopig onderzoek is gebleken dat I.T. en zijn buurjongen M.P. (25) ruzie kregen om een geleend geldbedrag, dat uitmondde in de dodelijke steekpartij.

Na de daad verliet de verdachte M.P. de plek, maar werd kort daarna door een speciale politie-eenheid in de directe omgeving in de kraag gevat. Hierna is de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek in deze zaak.

Het ontzielde lichaam van I.T. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.