Ruzie om djonko mondt uit in de cel

De politie van Albina kreeg op zondag 19 november een melding van een steekpartij op de hoek van de Kappler- en de Emmastraat.

De recherche van regio oost, die voor een onderzoek in het bedoelde ressort was speelde gelijk hierop in. Daar aangekomen bleek het te gaan om Marlon P. alias ‘Borsoe’ en Charel C. alias ‘Big Vloei’ die onenigheid hadden om een marihuana sigaret. Slechts Charel werd ter plaatse aangetroffen.

De verdachte Marlon werd thuis opgespoord en aangehouden. Volgens zijn verklaring  zou ‘Big vloei’ zonder zijn toestemming zijn marihuana sigaret hebben geconsumeerd. Met een aan hem aangeboden compensatie van SRD 10 nam hij geen genoegen. Hij gaf verder aan dat ‘Big vloei’ met een mes  steekbewegingen maakte in zijn richting.

Daarop haalde Marlon een scherpvoorwerp van onder het zadel van zijn bromfiets tevoorschijn. Hiermee bracht hij Charel steekverwondingen toe op zijn hoofd en andere lichaamsdelen. Het slachtoffer is aan de Franse kant medisch behandeld.

Het scherpvoorwerp is op de verdachte gevonden en in beslag genomen. Hij ontkent het slachtoffer steekverwondingen te hebben toegebracht.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ‘Borsoe’ in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.