Ruzie om bladgroenten kost neefje armfractuur; oom in verzekering gesteld

De politie van het bureau Livorno heeft de verdachte M.R. (43) op woensdag 19 juli 2023 op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

M.R. heeft op die bewuste dag zijn neefje D.W. met een eindhout bewerkt, waarbij het neefje een armfractuur heeft opgelopen en medisch moest worden behandeld. De jongeman en zijn oom kregen onenigheid over het plukken van bladgroenten, waarbij de oom op een bepaald moment een eindhout pakte en D.W. slagen toebracht aan zijn arm. Het slachtoffer zag kans weg te rennen en deed het voormeld politiebureau aan voor het doen van aangifte, tegen zijn oom.
Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat D.W. en zijn oom op één erf woonachtig zijn, alwaar M.R. groenten heeft geplant. Toen het latere slachtoffer zou koken, merkte hij dat de bladgroenten niet voldoende waren. Hij begaf zich naar de woning van zijn oom waar hij op dat gedeelte van het perceel meer bladgroenten plukte. De man die dit opmerkte, stapte toen naar zijn neefje en vroeg hem te stoppen met waarmee hij bezig was. De jongeman gaf daaraan geen gehoor, waardoor zijn oom boos werd, een stuk hout pakte en zijn neefje slagen daarmee heeft toegebracht aan zijn arm. Het slachtoffer zag kans weg te rennen en kon erger voorkomen. D.W. is voor verdere medische behandeling verwezen naar de orthopeed.

De oom werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.R. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.