Ruw goud gestolen van vriend met een “gouden hart”.

Een man deed op maandag 9 juli aangifte van diefstal tegen zijn collega en vriend bij de recherche van regio Oost. Hij verklaarde dat hij door zijn vriend, de 39-jarige Alberto M. benaderd is geworden voor onderdak.

De aangever stond zijn woning af aan Alberto en diens vriendin de 34-jarige Edivane N. De aangever nam toen zijn intrek in een barak. De aangever, zijn vriend Alberto en diens vriendin zijn als goudzoekers werkzaam bij een bedrijf in het binnenland.

Alberto, die eind juli 2018 zou afreizen naar de stad kreeg een woordenwisseling met de eigenaar van het bedrijf, waardoor hij uit boosheid besloot eerder af te reizen naar Paramaribo. De aangever verklaarde dat hij 900 gram ruw goud in een “speaker box” in zijn woning had bewaard en dat zijn vriend Alberto hiervan op de hoogte was.

Nadat Alberto en zijn vriendin naar Paramaribo afgereisd waren kwam de aangever tot de ontdekking dan zijn ruw goud weggenomen was. Hij heeft sterk het vermoeden dat Alberto en Edivane zijn goud gestolen hebben.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Alberto en Edivane op verdenking van diefstal in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.