Ruim 31 kg Marihuana onderschept in Nickerie

Rechercheurs van de Politie Regio West in samenwerking met collega’s van de Forensische Opsporing -West en RBT-West hebben op woensdag 15 april een inval gepleegd op een adres te Clarapolder in het district Nickerie. Op dat adres is ruim 31 kilogram Marihuana en drugsverpakkingsmateriaal aangetroffen en in beslag genomen. De 43-jarige hoofdbewoner M.R. alias “Soenoe” is ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden alsmede de 37-jarige M. A. alias “Veld” de 26-jarige vrouw N.R. en de 33-jarige D.D. alias “Tingie”

De politie heeft hangende het onderzoek ook een geldbedrag in Surinaamse dollar, een geldbedrag in vreemde valuta en vijf voertuigen in beslag genomen.De verdachten, de marihuana, het geldbedrag, het verpakkingsmateriaal en de voertuigen zijn vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade.

De drie mannelijke verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. De vrouw is na verhoor heen gezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.