Roy,R. ingesloten voor verduistering van dure sieraden.

De 42- jarige Roy, R. is op donderdag 16 augustus aangehouden en opgesloten voor verduistering van sieraden. Deze sieraden vertegenwoordigen een heel groot bedrag in Surinaamse Dollar. Deze sieraden behoren de schoonouders van Roy toe. Roy en zijn vrouw hebben een kluis gehuurd bij een lokale bankinstelling om hun waardevolle spullen zoals sieraden te bewaren.
Alleen Roy en zijn echtgenote hebben toegang tot die kluis. Roy vond het goed dat zijn schoonouders hun sieraden ook in de kluis lieten bewaren. Enkele dagen terug ging de echtgenote van Roy een kijkje nemen in de kluis en kwam tot de ontdekking dat die leeg was.
Zij stelde de leiding van de bankinstelling hiervan in kennis en bij verificatie is gebleken dat haar echtgenoot Roy op verschillende data voor haar in de kluis is geweest. De vrouw deed vervolgens aangifte tegen Roy omdat zij sterk het vermoeden heeft, dat hij niet alleen haar sieraden maar ook die van haar ouders heeft weggenomen uit de kluis. Roy ontkent dat hij de kluis heeft leeg gehaald. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.