Roversbende opgerold door de politie

Dorp 1Santo 2Santo 3Santo 4

Een roversbende is gisterochtend, vrijdag 5 december, opgerold door de politie. De bende bestaat uit : de 27-jarige Diego M., de 25-jarige Romano A., de 23-jarige Kwin M. en de 21-jarige Moreno P. Deze bende is aan de Rashied Pierkhanweg te Santo Dorp aangehouden, nadat de auto waarin zij zaten was klem gereden. In de auto is een revolver  aangetroffen en in beslag genomen. De politie kwam deze criminelen op het spoor na een melding dat een beroving gaande was bij een handelszaak aan de Nieuw Weergevondenweg. Voordat de politie ter plaatse verscheen hadden de criminelen de wachter van de zaak reeds aangevallen en tot bloedens toe mishandeld. De wachter is voor medische behandeling met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis . De criminelen hadden waarschijnlijk door dat de politie gebeld was en wilden wegvluchtten. De politie heeft dat kunnen voorkomen. Het is ze waarschijnlijk niet gelukt om spullen uit de zaak weg te nemen. De politie van Santo Dorp heeft deze zaak  overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De mogelijkheid is groot dat deze bende in verband zal worden gebracht met andere berovingen.

“Belt u gratis 1×24 uur naar de politienummers 115 of 179 als u informatie wilt doorgeven over een misdrijf, de pleger(s) van een misdrijf of over een gezochte verdachte(n). Veiligheid is een zaak van u en de politie”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.