Rovers neergeschoten door militair

De 23-jarige Ravien S.en de 31-jarige Ram D. hebben gistermiddag schotverwondingen opgelopen nadat een militair op hun geschoten heeft. De militair heeft op hun geschoten toen zij wegvluchtten na een beroving gepleegd in een supermarkt aan de Tinaweg . Bij die gewapende beroving hebben Ravien en Ram geld en belkaarten buit gemaakt. Onder bedreiging met een mes en een jachtgeweer met ingekorte loop hebben zij deze beroving gepleegd.
Na de beroving vluchtten deze criminelen weg op een bromfiets. Een militair die getuige is geweest van de beroving heeft toen gericht op de twee vluchtende criminelen geschoten met als resultaat dat beiden in de rug zijn geraakt. De twee rovers reden weg maar werden kort daarna, te leidingen,  door de politie aangehouden omdat zij vanwege de opgelopen verwondingen niet verder konden. Zij zijn intussen in verzekering gesteld en liggen onder politie bewaking in het ziekenhuis. Een deel van het geld en de belkaarten zijn terug gevonden. Het mes waarmee de winkelier bedreigd werd is in beslag genomen. Het jachtgeweer, die de vluchtende criminelen hebben weggegooid, is nog niet terecht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.