Rover neergeschoten door de politie

De 36-jarige roofverdachte Roberto A. heeft vanochtend vroeg een schotverwonding opgelopen aan zijn zitvlak. Hij zat met twee comparanten in een vluchtauto. Toen de politie hen tot stoppen wilde brengen werd met de auto ingereden op de wetsdienaren. Er is toen gericht geschoten op de auto waarbij die in de sloot langs de Kasoedjieweg belandde. Roberto is aangehouden maar zijn comparanten zagen kans weg te komen.

Vanochtend vroeg kreeg de politie een melding binnen dat een man bij thuiskomst overvallen is door drie  gewapende criminelen op zijn erf in de Powisiestraat.  Vervolgens dat de misdadigers  een tas met geld en andere bescheiden hebben buit gemaakt waarna zij in een auto zijn weggereden. De surveillerende politie eenheden zijn gelijk ingeschakeld. Op de kruising van de Anton Dragten en de Kasoedjieweg vond er een confrontatie plaats tussen de criminelen en de politie. Bij die gelegenheid heeft de politie op het voertuig van de criminelen geschoten waarbij Roberto A. geraakt is.

Roberto A. is intussen in verzekering gesteld. Zijn comparanten zijn voortvluchtig en worden opgespoord. De buit is nog niet terug gevonden.  Hangende het onderzoek is de vluchtauto  in beslag genomen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.