Rover loopt verwondingen op bij overval; drie kompanen voortvluchtig

Vier verdachten pleegden in de avond van zondag 16 juli een beroving op een adres in het ressort Uitvlugt.

De wetsdienaren van het politiebureau Uitvlugt deden na de melding via de Centrale Meldkamer de plek aan. Een manspersoon is bloedend aangetroffen en per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Volgens verklaring van de eigenaar van het pand zat hij met zijn zoon op het balkon toen zij plotseling overrompeld werden door vier gemaskerde manspersonen. Twee hunner die vermoedelijk gewapend waren met vuistvuurwapens hielden hen onder schot en sleepten hen de woning binnen.De Zij moesten slagen incasseren en aangeven waar het geld was. De eigenaar riep om hulp en de buurtbewoners snelden toe. Drie verdachten namen de benen met achterlating van de buit. Samen met een buurman kon de eigenaar de vluchtweg van de vierde verdachte onderbreken.

Er ontstond een worsteling met deze verdachte die op een glazentafel kwam te vallen. De tafel brak en door de glassplinters liep de dief liep zware verwondingen op. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld en onder politiebewaking in de ziekeninrichting opgenomen.

Aan de aanhouding van de drie kompanen wordt gewerkt. Deze zaak is voor verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.