Rover kort na beroving klem gereden door politie eenheden

De politie van Munder kreeg op woensdag 16 mei melding van een autodiefstal dichtbij de Boret- en de H.J Benjaminstraat.
Bij aankomst op de plek vernamen de wetsdienaren van getuigen dat de verdachten in een Toyota Vits met donker getinte ruiten ervandoor zijn gegaan. Ook het kentekennummer werd doorgespeeld.
Aan de hand van het kentekennummer is dit voertuig korte tijd later door politie-eenheden van de Algemene Surveillance Dienst Paramaribo en Munder aan de Engelslootstraat klemgereden. De 24-jarige Cifano L. die zich op dat moment alleen in het voertuig bevond, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau Munder.
Tijdens het onderzoek vernamen de wetsdienaren van de politie van ressort Flora dat hetzelfde voertuig betrokken moest zijn geweest bij een aantal berovingen in hun ressort, waarbij de vermoedelijke daders dezelfde werkwijze zouden hebben toegepast.
Cifano is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zijn kompaan die bij de aanhouding niet meer in de auto zat, is voortvluchtig. De politie van Munder is belast met het onderzoek deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.