Rover in de kraag gevat door partner benadeelde

De politie van het ressort Zanderij heeft op zondag 1januari de bekende Rakeshkoemar G. (30) na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor beroving.
De ingeschakelde politie deed een winkel in het ressort aan, nadat was doorgegeven dat een verdachte van een beroving is aangehouden. Daar aangekomen werd Rakeshkoemar overgedragen aan de sterke arm. Onderzoek wees uit dat de verdachte zich in de winkel bevond. Hij moet een mevrouw die inkopen deed, hebben gevolgd. Toen de vrouw zich naar de kassa begaf om af te rekenen, greep hij het geldsbedrag uit haar handen en koos het hazenpad. Rakeshkoemar probeerde op een bromfiets weg te komen.
De partner van de benadeelde die eveneens op een bromfiets buiten zat te wachten, reageerde op het hulpgeroep van de vrouw. Hij greep Rakeshkoemar gelijk vast en omstanders schoten hem te hulp. De verdachte werd aangehouden tot de komst van de politie. Het geldsbedrag is op hem gevonden en afgestaan aan de benadeelde die alsnog voor haar goederen kon betalen.
De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd voorgeleid en ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.