Rover bemoedigd benadeelde aangifte te doen

De 15-jarige Mark M. is op dinsdag 13 juni aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) voor beroving. Mark heeft op vrijdag 2 juni een scholier beroofd van zijn mobiele telefoon.

De student bevond zich in het Vriendschapspark toen hij benaderd is geworden door de bij hem bekende Mark. De jongeman nam de mobiele telefoon met geweld weg en rende een bus in. De benadeelde ging hem achterna de bus in. Terwijl hij probeerde zijn mobiele telefoon terug te nemen, hield de verdachte hem voornaar de politie te stappen, omdat de politie weet dat hij een probleemgeval is.

De benadeelde deed aangifte. Mark is opgespoord en aangehouden door het RBTP en overgedragen aan de wetsdienaren van het Bureau Nieuwe Haven (BNH). Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Mark ingesloten in het Jeugdcellenhuis. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.