Rouwzitting ontaard in kappartij

De 49-jarige Jerrel M. is in de avond van woensdag 27 december door de politie van Flora aangehouden.

Na een melding van een kappartij op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer André was reeds door de familie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Volgens verklaring van omstanders had de familie een rouwzitting. Op een bepaald moment pakte André een fles bier uit de koelkast. Zijn broer Jerrel sprak hem hierover aan. De twee geraakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. Op een bepaald moment greep Jerrel naar een scherp voorwerp, waarmee hij zijn broer een kapverwonding toebracht aan zijn achterhoofd.

Jerrel werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jerrel in verzekering gesteld. Het scherp voorwerp is nog niet terecht. De politie van Flora zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.