‘Round head’ en ‘Dog’ ingesloten voor wederzijdse mishandeling

De 25-jarige Quincy A. alias Round head en de 26-jarige Kenrich K. die ‘Dog’ genoemd wordt door vrienden zijn elkaar te lijf gegaan met een houwer na een woorden wisseling. Beide mannen zijn vissers. De politie van Geyersvlijt werd via de Centrale Meldkamer gedirigeerd naar de plek waar de vissersboten aanmeren in Noord Paramaribo. Ter plaatse trof de politie de twee slachtoffers die elkaar te lijf zijn gegaan met het scherp voorwerp.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de heren vrienden waren van elkaar en op gegeven moment mot hebben gehad de dag voor de kappartij. De volgende dag ging de ruzie door en pakte Round Head een scherp voorwerp en ging zijn ‘vriend’ achterna. Hij zwaaide in de richting van Dog. Hij liep een kapverwonding in het gezicht op. Het lukte het slachtoffer om het scherp voorwerp afhandig te maken en bracht hij hem ook kapverwondingen toe met hetzelfde scherp voorwerp.

Beide verdachten zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Quincy (Roun head) is vanwege de opgelopen verwondingen, opgenomen ter observatie. Kenrich mocht na medische behandeling worden overgebracht naar het politiebureau.

Het is nog onduidelijk wat het motief van de ruzie tussen de twee mannen is. Beide slachtoffers werden als verdachte van wederzijdse mishandeling aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn ‘Roundhead’ en ‘Dog’ in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet door recherche Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.