Roofverdachten kort na beroving aangehouden

De politie van het ressort Uitvlugt heeft op dinsdag 20 december twee roofverdachten, kort na een beroving aangehouden op een adres in het ressort.

Ressort Livorno kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een beroving aan de Livorno Beekhuizenweg. Op het adres aangekomen troffen de wetsdienaren twee vrouwelijke slachtoffers aan. Zij verklaarden aan de politie in de woning te zijn overvallen door twee rovers. De vrouwen zijn door de criminelen in de badkamer van de woning opgesloten. Eén van de vrouwen zag kans via de opening van de badkamer die leid naar het toilet naar buiten te komen. Op haar hulpgeroep schakelden de buren de politie in. Het kentekennummer van het voertuig is doorgespeeld en speelden de eenheden op straat hierop in.

Het voertuig is gesignaleerd op een adres te Uitvlugt en hebben de wetsdienaren van het ressort de gebroeders  Fanuel I.(26) en Ismael I. (23) aangehouden. De verdachten werden overgedragen aan de politie van Livorno die het onderzoek overdroeg aan de recherche van Paramaribo.

Het voertuig van de verdachten is eveneens in beslag genomen. De buit die volgens de slachtoffers bestaat uit geldsbedragen in SRD, USD, Euro en Chinese Yuan, sieraden en een mobiele telefoon zijn nog niet terug gevonden.

De verdachten zijn hangende het onderzoek, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie,  ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.