Roofverdachten en heler aangehouden

De recherche van Regio West heeft op donderdag 13 augustus, de verdachten M.F en R.C. en in een later stadium S.K. aangehouden en in verzekering gesteld. M.F. en R.C. zijn opgesloten ter zake diefstal door middel van geweldpleging en S.K. voor heling.

Op woensdag 29 juli reed een vrouw op haar fiets over de Landingstraat in het district Nickerie. Bij het naderen van de kruising gevormd door de Gouverneurstraat en de Landingstraat werd zij beroofd door twee manspersonen op een bromfiets. De duorijder rukte haar gouden halsketting, met bijbehorende hanger, weg van haar hals waarna de bromfietsbestuurder weg reed.

Uit het voorlopige recherche onderzoek is naar voren gekomen, dat M.F. en R.C. hoogst waarschijnlijk de straatberoving gepleegd hebben.. S.K. is goudsmid van beroep en heeft de gestolen halsketting met hanger gekocht. Daarom is hij ter zake heling in verzekering is gesteld. Het onderzoek is nog gaande.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.