Roofverdachten aangehouden en opgesloten

De 29-jarige Werner,H. en de 25-jarige Niguel, J. zijn op donderdagmiddag 30 mei, door leden van de Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP),aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan Recherche Paramaribo.

Werner en Niguel worden verdacht van diefstal door middel van geweldpleging. Zij moeten op zondag 26 mei van dit jaar, op drie verschillende momenten en locaties, mensen hebben beroofd van hun bezittingen en wel onder bedreiging met een vuurwapen en een scherp voorwerp. Werner en Niguel verplaatsten zich daarbij in een autobus.

Op die bewuste donderdagmiddag reden Werner en Niguel in de autobus toen zij door politieambtenaren van de RBTP werden klem gereden en aangehouden op de hoek van de Frederick Derbystraat en de Gemenelandsweg. In de autobus zijn een vuist vuurwapen met scherpe patronen en een scherp voorwerp aangetroffen en in beslag genomen. Ook de autobus is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Niguel en Werner in verzekering gesteld door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.