Roofverdachte Irvin R. alias “Rampi” door Recherche oost aangehouden

De 52-jarige Irvin R. alias “Rampi” is op vrijdag 2 oktober aangehouden door rechercheurs van de afdeling Recherche Oost. Deze man wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging in vereniging op een goudconcessie te Mama Ndjuka. Daarbij openden de criminelen het vuur op bewakers. De bewakers  beantwoorden het vuur waarbij een van de rovers genaamd Raoul Lansoe dodelijk werd geraakt. Tijdens de beroving liep Irvin  ook een schotverwonding op maar wist toch weg te komen.

Hij wist uit handen te blijven van de Surinaamse politie en Justitie door naar Frans Guyana uit te wijken. De beroving in kwestie deed zich voor in het jaar 2019. De politie hield al dien tijd de vinger op de pols. Informatie dat “Rampi” weer in Suriname was werd uitgewerkt met als resultaat dat hij in de kraag werd gevat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Irvin R. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.