Roofoverval op pompbediende verijdeld

Een alerte burger heeft op dinsdag 19 september een roofoverval bij een pompstation op de kruising van de Pierpont- en de Martin Luther Kingweg verijdeld.

De politie van Livorno en andere eenheden speelden in op de melding van de Centrale Meldkamer dat drie gemaskerde manspersonen gewapend met een vuistvuurwapen gezeten in twee voertuigen een overval hebben gepleegd bij een pompstation op voornoemd adres. Bij aankomst van de politie-eenheden ging het drietal er vandoor met medeneming van de tas van een pompbediende inhoudende een geldsbedrag in SRD.

De eenheden zetten de achtervolging in en het ene voertuig werd klemgereden aan de Coesewijnestraat en het andere voertuig aan de Ramgoelamweg. De drie verdachten variërend in de leeftijdsklasse van 25 en 30 jaar zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Patrick M. heeft bekend betrokken te zijn bij de overval, terwijl zijn kompanen Donovan D. en Donovan W. aangeven niets van het strafbare feit af te weten.

Dit trio is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verdere onderzoek. Het vermoeden bestaat dat deze verdachten meer op hun kerfstok moeten hebben.

Beide voertuigen en het wapen zijn in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.