Ronny na ander half jaar ingesloten voor verduistering sieraden; politie roept benadeelden op

De 50-jarige Ronny R. is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Volgens verklaring van een aangeefster heeft zij in december 2016 sieraden aangeboden voor reparatie bij de verdachte Ronny die toen nog zijn werkplaats had aan de Martin Luther Kingweg. De sieraden mocht zij na een week op halen. De verdachte hield zich niet aan de gemaakte afspraken, waardoor de benadeelde op 5 juli 2017 besloot aangifte te doen bij de politie.

De verdachte werd door de politie opgeroepen en aangesproken. Bij die gelegenheid gaf hij aan dat de aangeefster haar sieraden binnen vier dagen mocht ophalen. Na herhaalde opsporing vanaf 5 juli 2017 werd Ronny op 29 mei na uitgewerkte informatie aangehouden bij een wachthuis aan de Martin Luther Kingweg. De politie vermoedt dat deze verdachte meerdere mensen heeft benadeeld en roept derhalve een ieder op die door Ronny zou zijn opgelicht zich aan te melden op het politiebureau Houttuin voor het doen van aangifte.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.