Romario te politiepost Burnside aangehouden ter zake diefstal

De verdachte Romario E. is in de vooravond van woensdag 15 februari 2023 bij de controlepost van de politie te Burnside aangehouden.

Tegen deze verdachte was er eerder op die dag aangiftes van diefstal gedaan op het politiebureau Nieuw Nickerie van een 32 inch televisietoestel uit het Zuster Dankers Centrum en diefstal van een pressure pomp uit het kantoor van het ministerie van Sport en Jeugdzaken.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en op camerabeelden is Romario duidelijk herkend als te zijn de verdachte van de gepleegde misdrijven. Romario werd op zijn woonadres in het district Nickerie opgespoord, doch niet aangetroffen. Hierdoor werden de verschillende politiebureaus in Regio West van de misdrijven in kennis gesteld. De verdachte die richting Paramaribo koerste werd in de vooravond van dezelfde dag van de aangiftes in een witgelakt voertuig bij de controlepost te Burnside aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in de auto werd in de kofferbak het 32 inch televisietoestel terug gevonden. Verder heeft Romario bekend ook de pressure pomp te hebben weg genomen en deze te hebben verkocht in Nickerie.

De verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau te Nieuw Nickerie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de heler om de pressure pomp te kunnen achterhalen, wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.