Romario aangehouden voor verspreiding foto’s ex-vriendin

De 35-jarige Romario A. is door de politie van ressort Munder ingesloten voor het verspreiden van foto’s van zijn ex-vriendin. De man heeft naakte en half naakte foto’s via facebook messenger gestuurd naar  zijn ex-vriendin. Hij hield haar daarbij voor dat hij die via facebook zou verspreiden, indien zij niet deed wat hij van haar wilde. Romario stuurde die foto’s ook naar een  vriendin van die dame met de bedreigingen deze te zullen publiceren via facebook.

Nadat de ex-vriendin ook via facebook een bericht van een onbekende manspersoon kreeg met ook nog diezelfde mededeling, deed zij op vrijdag 12 februari aangifte.

Romario is op zijn werkplek opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de foto verspreider in verzekering gesteld.

De politie trof dezelfde foto’s die door het slachtoffer en de getuige zijn getoond in de telefoon van Romario aan.  Zijn mobiele telefoon is hangende het onderzoek in beslaggenomen

De onbekende manspersoon moet nog in beeld worden gebracht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.