Roekeloos rijgedrag leidt tot de aanhouding van verdachten

Een autobestuurder werd in de vroege ochtend van maandag 25 juli vanwege roekeloos rijgedrag door de Algemene Surveillance Dienst (ASD) in de binnenstad tot stoppen gesommeerd.

De autobestuurder gaf geen gevolg hieraan en reed in volle vaart verder. De politie zette de achtervolging in en reed het voertuig klem. Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig blijkt de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Terwijl de politie bezig was met de chauffeur, merkte zij op dat een van de inzittenden iets verborg onder een van de stoelen. Bij een algehele controle stuitte de wetsdienaren op een revolver met scherpe patronen, maskers, gereedschappen, handschoenen, panty’s en rekverband. De drie mannen, Marcelino, P., Rodney P. en Franklin K. , variërend in de leeftijdsklasse tussen de 25 en 29 jaar werden gelijk aangehouden.

De verdachten werden overgedragen aan de politie van Bureau Nieuwe Haven. Ook het voertuig is in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het drietal gratis loge geboden in het cellenhuis.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.