Roekeloos rijgedrag baart totale gemeenschap zorgen

De politie kreeg op maandag 25 april een melding van een alerte burger dat twee buschauffeurs die de route Tamkas onderhouden levensgevaarlijke capriolen met de bussen op de openbare weg uithaalden. Volgens verklaring van deze burger was er in de morgenuren een filevorming bij het verkeerslicht op de kruising van de Gemenelandsweg en de Zonnebloemstraat.

Op een bepaald kwamen er twee overvolle bussen vanuit de richting van Sarina die reden naar het stadscentrum. De chauffeurs haalden de file in en sorteerden daarna alsof zij rechtsaf in de Zonnebloemstraat zouden afslaan.

Toen het verkeerslicht op groen sprong, reden de twee bussen met hoge snelheid rechtdoor richting stad. De ene bus heeft als opschrift “Red Scorpioen” en de andere bus “The Burning Train”. Door dit afkeurenswaardig rijgedrag van deze buschauffeurs zijn er talloze levens op het spel gezet. 

Als diender van de gemeenschap doen wij een beroep op autobestuurders in het bijzonder de buschauffeurs zich te houden aan de verkeersregels. De veiligheid van de passagiers is uw volledige verantwoordelijkheid.

Bij constatering van dergelijke overtredingen door de politie, zullen er zware boetes worden opgelegd.

De alerte burger heeft het gedrag van deze roekeloze bus bestuurders kunnen vastleggen en vervolgens met de politie gedeeld (filmpje roekeloos rijgedrag).

Deelt u dit bericht zoveel als mogelijk, om uw afkeuring over dit gedrag aan te geven.

Veiligheid een zaak van u en de Politie!

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.