Rodney in verzekering gesteld op verdenking van enig misdrijf

De 25-jarige verdachte Rodney, K. is op woensdag 16 januari aangehouden door leden van het Arrestatie team in het ressort van de politie van Lelydorp. Rodney is door het

A.T. aangehouden op verdenking van diefstal of verduistering van een bromfiets. Bij een inval is een groengelakte Yamaha bromfiets in het bezit van Rodney aangetroffen. Hij kon niet aangeven wie de eigenaar van de bromfiets is; alleen dat dit vervoersmiddel van een vriend is die dat als onderpand had achter gelaten. Dit nadat hij- Rodney- die vriend Srd.200,- had geleend. De bromfiets was voorzien van het kentekennummer : 180289.

Rodney en de bromfiets zijn vervolgens overgedragen aan de politie van Lelydorp om het verder onderzoek te verrichten. Uit dat politioneel onderzoek is vervolgens naar voren gekomen, dat de afdeling nummerbewijzen niet het kentekennummer 180289 maar het kentekennummer 160267 heeft afgegeven voor de bromfiets in kwestie. Verder is komen vast te staan dat de bromfiets bij een bekende handelszaak in Paramaribo gekocht is en op naam staat van iemand die Rodney vermoedelijk helemaal niet kent.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Rodney, K. hangende het onderzoek, door de politie, in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.