Roddel leidt tot einde vriendschap en mondt uit in ruzie; verdachte ingesloten

De politie van het bureau Latour heeft op donderdag 7 oktober de verdachte Mahinderkoemar G. alias “Bhajo” (43) in verzekering gesteld.
Deze verdachte heeft tijdens een ruzie op 28 september zijn de 39-jarige Kishan D. slagen met een schop toegebracht. Kishan heeft hierdoor een armfractuur aan zijn rechterhand opgelopen en moest medisch worden behandeld, waarna het slachtoffer is verwezen naar de Orthopeed.
Onderzoek wees uit dat beide manspersonen goed bevriend waren. Vanwege roddel kwam er een eind aan de vriendschap tussen hen. Toen het tweetal elkaar tegenkwam vroeg Mahinderkoemar zijn ex-vriend om rekenschap, wat uitmondde in een ruzie.
De politie die voor onderzoek ter plaatse was, hield Mahinderkoemar aan. Bij de voorgeleiding verklaarde de verdachte aan de politie dat het slachtoffer bij de ruzie gewapend was met een koevoet en daarmee op zijn lichaam drukte. Hij voelde wel pijnen maar deed geen aangifte tegen Kishan.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mahinderkoemar hangende het onderzoek door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.