Robby aangehouden voor bedreiging en mishandeling

De verdachte Robby S. (50) is op maandag 27 september door de politie van het bureau Latour aan de Matheusweg aangehouden.

Robby wordt ervan verdacht zijn vrouw vaker te hebben bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer deed eerder geen aangifte van de door Robby gepleegde strafbare feiten. Toen hij zich in de morgen van donderdag 23 september weer schuldig maakte aan de stafbare handelingen, deed de vrouw aangifte tegen hem op voornoemde politiebureau. Volgens verklaring van de aangeefster kreeg zij op 23 september ruzie met de man. Tijdens de ruzie heeft hij haar getrapt en vuistslagen toegebracht op haar lichaam. Gewapend met een scherp voorwerp bedreigde hij zijn concubine met de dood en gaf daarbij aan haar lijk te zullen dumpen op een plek waar haar familie het niet zou kunnen vinden. De vrouw liep krabverwondingen op aan haar lichaam, en klaagde van pijn in haar onderbuik, elle boog en hoofd. Na medisch te zijn behandeld is het slachtoffer heengezonden.

De verdachte werd opgespoord en op 27 september op zijn woonadres aangehouden. Het scherp voorwerp is eveneens achterhaald en in beslag genomen. Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Robby in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.