Rinaldo A. en ‘Koeli Nali’ aangehouden voor beroving en verkrachting door RBTM

De 20-jarige Rinaldo A. alias Nali en Rinaldo K. (27) alias ‘Koeli Nali’ zijn op vrijdag 27 oktober  aangehouden door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM). De twee mannen worden ervan verdacht in de maand februari een 77-jarige vrouw te hebben beroofd en verkracht.

De verdachten begaven zich ’s nachts in de woning en haalden hun snode daad uit. Toen is er ook een geldsbedrag in SRD buitgemaakt. Het slachtoffer moest per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

De Rinaldo’s zijn ook in beeld gebracht in een andere berovings- en verkrachtingszaak van een 48-jarige mevrouw in dezelfde omgeving. Na hun aanhouding, zijn ze overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die deze zaken in onderzoek heeft. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn ‘Nali’ en ‘Koeli Nali’ ingesloten.

De verdachten hebben tijdens verhoor toegegeven de strafbare feiten te hebben gepleegd.  De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.