Rijlessen mogen slechts door bevoegde rijinstructeurs worden verzorgd; net geslaagde rijinstructeurs u bent gewaarschuwd!!!!

Het Korps Politie Suriname heeft medio 2023 de rijinstructeursopleiding afgerond, waardoor kandidaten die deze met succes hebben afgerond, thans in het bezit zijn van een rijinstructeursdiploma. Echter zijn deze gediplomeerde rijinstructeurs pas bevoegd rijlessen te verzorgen wanneer zij eveneens in het bezit zijn van het rijinstructeursbewijs.

Gebleken is dat ondanks deze pasgeslaagde rijinstructeurs nog niet in het bezit zijn van een rijinstructeursbewijs, en daardoor niet de bevoegdheid hebben, zij toch rijlessen verzorgen, wat inhoudt dat zij allen in overtreding zijn.

Op grond van het bovenaangehaalde doet de politie een beroep op de gemeenschap dat zij alleen rijlessen kunnen en mogen krijgen van bevoegde rijinstructeurs. Laat u zich niet pakken en volgt u de juiste procedure voor het behalen van uw rijbewijs.
De pasgeslaagde rijinstructeurs worden tevens gewaarschuwd zich niet te laten misleiden en rustig op hun rijinstructeursbewijs te wachten, alvorens over te gaan tot het verzorgen van rij-onderricht.

Indien u zich toch hieraan schuldig maakt, bent u in overtreding en zal dit u niet ongestraft blijven.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.