Rijbewijzen van dronken snelheidsduivels op de Kwattaweg ingevorderd

De politie van Kwatta heeft op woensdag 20 april tijdens surveillance geconstateerd dat er twee voertuigen met een hoge snelheid reden over de Kwattaweg.

Nadat zij het politievoertuig waren gepasseerd, ontstond er een aanrijding tussen de snelheidsduivels. De bestuurder van één van de voertuigen reed daarbij door. De politie zette een achtervolging in en het gelukte hen de bestuurder tot stoppen te dwingen.

Het viel de politiemannen gelijk op dat de 25-jarige  Vikash S. onder invloed van alcohol verkeerde.  Hij werd overgebracht naar het politie bureau. Op het bureau aangekomen troffen de politiemannen de 31-jarige Rewinkoemar G. aan die bestuurder was van het andere voertuig. Ook hij verkeerde onder invloed van alcohol.

Beide bestuurders bliezen boven het toegestane promillage van 220 microgram. Hun rijbewijzen zijn ingevorderd. Vikash en Rewinkoemar werden ter ontnuchtering opgehouden op het bureau. Toen zij nuchter waren, werden de bestuurders voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden na te zijn gehoord.

Het dossier wordt opgemaakt en doorgestuurd naar het Parket van de procureur generaal. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.