Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd

De politie van Uitvlugt heeft op maandag 22 januari het rijbewijs van de autobestuurder Satishkumar (34) ingevorderd.
Satishkumar veroorzaakte op zaterdag 20 januari een aanrijding met een andere personenauto en een voetganger op de kruising van de Rorac- en de Brokopondolaan.
De politie van Uitvlugt deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werden partijen aangetroffen. De voetganger die letsels heeft opgelopen is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Verder wees het onderzoek uit dat Satishkumar over de Roraclaan reed en moest over het kruisingsvlak met de Brokopondolaan. Bij het kruisingsvlak verleende hij geen voorrang aan het verkeer dat over de Brokopondolaan reed en kwam in botsing met een andere voertuig.
Door de slag verloor hij de controle over de besturing van het voertuig. De auto kantelde hierdoor om en raakte een voetganger. De voetganger heeft een schedelfractuur en snijwonden opgelopen.
Het rijbewijs van de veroorzaker die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd.
De politie van Uitvlugt onderzoekt de zaak verder

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.