Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd

De politie van Livorno kreeg in de vroege ochtend van zondag 20 november melding van een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg tussen twee auto’s. De wetsdienaren troffen ter plaatse de twee voertuigen en de bestuurders aan. Beide voertuigen hadden een rechter en een linker kapotte zijspiegel.
Onderzoek wees uit dat de twee bestuurders in tegenovergestelde richting reden. De ene bestuurder reed over de MLK-weg richting Paramaribo. Op een gegeven moment kwam hij op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding. De zijspiegels van beide voertuigen zijn gebroken. Het voertuig van de veroorzaker heeft ook schade aan de schokken demper. De veroorzaker bleek onder invloed van alcohol te verkeren.
Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd. De andere bestuurder was niet onder invloed van alcohol. Het dossier is opgemaakt en verstuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.