Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd

De politie van het bureau Santo Boma heeft op zondag 21 maart het rijbewijs van de 65-jarige autobestuurster C.B. meer bekend als “Bea” ingevorderd.

De vrouw veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding aan de Magentakanaalweg ter hoogte van de Nieuw Weergevondenweg. C.B. ging richting de Welgedacht A weg en kwam door niet voldoende links te houden op de rijhelft van de 43-jarige autobestuurder C.L. die in tegenovergestelde richting reed. Daarbij ontstond er een botsing tussen beide voertuigen en kwam het voertuig van C.L. door de slag tegen een ander voertuig aan.

Met zwaar lichamelijk letsel werd het slachtoffer C.L. per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vrouw heeft een borstbeen fractuur opgelopen en is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Beide voertuigen hebben materiele schade opgelopen en zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.