Rijbewijs van dronkaard ingevorderd

Het rijbewijs van de dronken autobestuurder Munesh K. is op donderdag 3 oktober door de politie van het bureau Lelydorp ingevorderd.

Munesh veroorzaakte op 3 oktober een aanrijding op de hoek van de Magenta- kanaal- en de Helena Christina weg. In beschonken toestand nam hij deel aan het verkeer en reed het voertuig van een andere bestuurder aan, waarbij deze schade opliep. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Na de aanrijding reed de veroorzaker met een hoge snelheid weg van de plaats zonder achterlating van zijn personalia en zonder de nodige afhandeling met betrekking tot de aanrijding te hebben gepleegd.

De benadeelde bestuurder zette de achtervolging in en het gelukte hem om de veroorzaker aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Shell Sing te stoppen. De veroorzaker tevens doorrijder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Beide bestuurders geraakten in een woordenwisseling, waarbij de benadeelde Munesh vermoedelijk een slag heeft toegebracht. Voorbijgangers die dit zagen, schakelden de Politie in.

De Politie die ter plaatse verscheen, trof beide partijen aan. De veroorzaker tevens doorrijder, bleek inderdaad onder invloed van alcohol te zijn. Beiden werden door de Politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Munesh werd ter zake overtreding artikel 3 van de Rijwet 1971 voorgeleid, na zijn ontnuchtering. De benadeelde werd voorgeleid ter zake mishandeling van de doorrijder. Zowel de veroorzaker als de benadeelde zijn na verhoor heengezonden.

Hangende het onderzoek zijn beide voertuigen voor herkeuring in beslag genomen, terwijl het rijbewijs van de doorrijder werd ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.