Rijbewijs moeder die kind heeft overreden ingevorderd

De politie van het ressort Saramacca heeft op zaterdag 12 maart het rijbewijs van de 23-jarige Shakita R. ingevorderd, nadat zij op donderdag 9 maart haar kind van anderhalf jaar heeft overreden.
De moeder stapte op die bewuste dag, in de vooravond haar voertuig in om naar de winkel te rijden. Op dat moment waren haar drie kinderen aan het spelen in de garage. Op een onbewaakt moment moet het kindje van anderhalf jaar achter het voertuig zijn gelopen, met het gevolg dat de moeder die achteruit reed het kind overreed.

Het slachtoffertje werd met een ambulance van de Regionale Gezondheid Dienst (R.G.D.) van het district naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis vervoerd.  Zij werd ter observatie opgenomen en mocht de volgende dag naar huis.
Gezien de lichamelijke letsels van het kind heeft een lid van het Openbaar Ministerie de opdracht gegeven het rijbewijs van Shakita in te vorderen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.