Rijbewijs dronkenbestuurder die aanrijding veroorzaakt, ingevorderd

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op zaterdag 5 augustus 2023 het rijbewijs van de bestuurder A.I. na een aanrijding ingevorderd.


A.I. die in beschonken toestand had deelgenomen aan het verkeer veroorzaakte die avond een aanrijding aan de Soekramsinghstraat. De wetsdienaren van voormeld politiebureau deden na de melding van de aanrijding tussen twee auto’s de plek aan voor onderzoek. Daarbij is door de politie geconstateerd dat beide voertuigen op de parkeerplaats van een winkelzaak aan de Soekramsingstraat in het district Nickerie stonden geparkeerd. Op een bepaald moment nam A.I. weer deel aan het verkeer en bij het achteruit rijden, reed hij het voertuig van de autobestuurder B.N. aan. Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig constateerde de dienstdoende politieambtenaar dat de veroorzaker A.I. onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn rijbewijs werd door de politie ingevorderd, waarna hij ter ontnuchtering naar het politiebureau werd overgebracht. Nadat hij nuchter was, is hij na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie heengezonden.


Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.