Rijbewijs dronken bestuurder ingevorderd; vermoedelijke veroorzaker ingesloten

Het rijbewijs van de vermoedelijke veroorzaker Kervin T. (26) is op zondag 21 april na een aanrijding op de Siparipaboparaweg door de politie ingevorderd.

De politie van het ressort Paranam werd om 21.22 uur ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee personen auto’s op voornoemde weg. Voorts dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken. Bij aankomst op de locatie werden twee gewonden aangetroffen. Kevin kwam met de schrik vrij en zijn tegenligger heeft lichte schaafwonden opgelopen. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat

Kevin vanuit de richting van Afobakka kwam gaande richting Ayo. Op een bepaald moment moet hij bij het beschrijven van een bocht door tot nog toe onbekende redenen in botsing zijn gekomen met zijn tegenligger. Kevin bleek diep in het glaasje te hebben gekeken en werd onderworpen aan een blaastest. Hij blies 795 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Zijn rijbewijs is ingevorderd. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.