Rijbewijs Darminderperkash derde keer ingevorderd

De politie van Nickerie heeft op zondag 13 maart  voor een derde keer het rijbewijs van de 32-jarige Darminderperkash S. ingevorderd.

De bestuurder heeft voor de zoveelste keer deelgenomen aan het verkeer nadat hij zich te goed had gedaan aan alcohol. De man begaf zich naar een winkel in het district en heeft daar zitten borrelen. Op een gegeven moment besloot hij weg te rijden. Darminderperkash stapte in zijn voertuig en bij het achteruit rijden, reed hij een bromfiets die door een bestuurder ter plaatse was geparkeerd aan. Ondanks het voorval is de autobestuurder weggereden.

De bromfiets is aanzienlijk beschadigd. Darminderperkash die de regels intussen blijkt te kennen, meldde zich binnen de vier uren aan op het politiebureau. Bij de blaastest blies hij 625 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. De toegestane promillage is 220 microgram.

Het rijbewijs is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingevorderd. Het opgemaakte dossier zal worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.   

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.