Rijbewijs autobestuurder wordt na vernieuwing ingevorderd

De politie van Santodorp kreeg op donderdag 8 oktober een melding dat er aan de Bomaweg een voertuig in de trens was beland en ging naar de plek voor onderzoek. Daar troffen de politieambtenaren een voertuig aan dat reeds half uit de trens was gehaald door omstanders.

De 46-jarige bestuurder Peter R. is ook ter plaatse aangetroffen. Peter heeft aan de politie verklaard dat hij een biertje heeft gedronken en ook tabletten heeft ingenomen alvorens op de openbare weg te verschijnen. Hierdoor viel hij in slaap achter het stuur met het voor hem noodlottige gevolg.

De politie heeft een blaastest van de autobestuurder afgenomen. Hij ademde 760 microgram acohol lucht uit hetgeen betekent dat hij onder invloed van alcohol verkeerde.

Bij controle bleek dat het rijbewijs van Peter is vervallen. Hij wordt onder begeleiding van de politie in de gelegenheid gesteld om zijn rijbewijs in orde te maken. Daarna zal het worden ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.