Rijbewijs autobestuurder die meer dan viermaal het toegestane alcoholpromillage blaast, ingevorderd

Het rijbewijs van de autobestuurder Jefferie M. (41) is op maandag 12 februari door de Verkeersunit van Regio Midden ingevorderd.

Jefferie reed op die bewuste dag over de Indira Gandhiweg en kwam ter hoogte van de Austinweg op de rijhelft van zijn tegenligger, met als gevolg een botsing. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Beide voertuigen vertonen blikschade.

Bij een ingesteld onderzoek bleek Jefferie onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Bij een blaastest blies hij 1.080 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Na zijn ontnuchtering is de man, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.