Rijbewijs autobestuurder alsnog ingevorderd

De politie van Munder heeft op vrijdag 2 december het rijbewijs van de 36-jarige autobestuurder Georgine R. ingevorderd.
Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren een week terug de melding van een aanrijding tussen een auto en fiets aan de Aquariusstraat. Daar aangekomen werd de fietser op het wegdek aangetroffen. Gebleken is dat beide voertuigen in dezelfde rijrichting reden over de weg. De fietser reed voorop. De chauffeuse haalde de fietser in op het moment toen die een rechtse bocht beschreef.
De fietser werd aangereden en liep letsels op. Per ontboden ambulance is het slachtoffer met een borstwervel fractuur afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
De auto bestuurder werd opgeroepen zich op 2 december aan te melden op het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is haar rijbewijs alsnog ingevorderd. Het dossier is opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar Parket.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.