Rijbewijs 69-jarige dronkaard ingevorderd na aanrijding

Tribenipersad R. (69) kwam op maandag 3 april om 23.30 uur in botsing met het voertuig van een andere bestuurder op de kruising van de Martin Luther King- en de Tout Luit Foutkanaalweg rechts.
De politie van Livorno deed na de melding van de aanrijding de plek aan. Onderzoek wees uit dat Tribenipersad reed over de Tout Luit Foutkanaalweg rechts. Op de kruising, gevormd door de Martin Luther King- en de Tout Luit Foutkanaalweg rechts verleende Tribenipersad geen voorrang aan het rechtdoorgaand verkeer met als gevolg de botsing.
Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De voertuigen zijn licht beschadigd. Het rijbewijs van de veroorzaker werd terzake artikil 3 van de rijwet, rijden onder invloed van alcohol, ingevorderd.
Tribenipersad is na te zijn ontnuchterd heengezonden. Het opgemaakte dossier is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.