Ricky ingesloten voor ontucht met onmachtige

De 47-jarige Ricky N. is op maandag 19 augustus door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden op verdenking van gemeenschap met een bewusteloze of onmachtige; feitelijke aanranding en ontucht met eenbewusteloze en onmachtige.

De aangeefster R.A. deed op die bewuste dag aangifte ter zake de boven vermelde strafbare feiten tegen Ricky, N. Zij kreeg van een getuige te horen dat haar jongere broer, die een geestelijke beperking heeft,verkracht is geworden door de verdachte voornoemd.

Daartoe gevraagd beaamde het slachtoffer hetgeen zijn oudere zus bij de politie verklaart heeft. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Ricky op het zelfde erf woonachtig is alshet slachtoffer. Dat hij het slachtoffer met een bordje eten zijn woning binnen lokte om vervolgens de ontuchtige handelingen met die te plegen.

Bij zijn voorgeleiding heeft Ricky toegegeven ontuchtige handelingen gepleegd te hebben met het slachtoffer. Hij is na overleg met Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.