Revelino meer bekend als “Balefe” door politie Albina aangehouden

De 27-jarige Revelino, A. is in de derde week van januari door de politie van het bureau Albina aangehouden ter zake diefstal middels geweldpleging.
De 52-jarige aangeefster G.G. die van Spaanse komaf is, deed op woensdag 29 januari op het politiebureau Albina aangifte contra Revelino. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Revelino bedoelde vrouw in kwestie heeft beroofd. Hij schoot eerst in de richting van de vrouw en haar begeleider, waarna hij de schoudertas inhoudende een paspoort op naam van de aangeefster, twee mobiele telefoontoestellen, vreemd geld in euro en U$ dollar, een ticket, een leesbril en bankpapieren van haar wegrukte. Vermeld dient te worden dat de aangeefster en begeleider geen verwondingen hebben opgelopen.
Naar aanleiding van het bovenstaande is Revelino opgespoord en aangehouden binnen het werk ressort van het politiebureau Albina. Tijdens de voorgeleiding heeft hij verklaard zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.
Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is Revelino hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.