Revelinio aangehouden voor diefstal mobiele telefoons

De 19-jarige Revelinio is op donderdag 21 september aangehouden door de politie van Flora voor diefstal van mobiele telefoons. De verdachte reageerde op verkopers van mobiele telefoons die hun waar via social media ten verkoop aanbieden.

Revelinioen zijn kompanen maken een afspraak met de verkoper en spraken af op welk adres het toestel kon worden gebracht. De meeste afgesproken adressen, bleken onbewoond te zijn. Daar werden de mobiele toestellen bezichtigd door Revelinio en zijn kompanen. Daarna deden zij alsof ze naar hun ouders gingen om ze het toestel te wijzen om het geld te krijgen voor de aankoop hiervan.

De zogenaamde belangstellenden kozen een vluchtweg en keerden niet terug bij de verkoper. Twee verdachten in soortgelijke zaken zijn eerder aangehouden en in verzekering gesteld.

De politie van Flora heeft reeds zes aangiften van mobiele telefoon diefstallen op deze manier geregistreerd.Tijdens het onderzoek is Revelinio in beeld gebracht en opgespoord. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Twee helers zijn in beeld gebracht van wie één het toestel reeds heeft doorverkocht.

De verdachten munten op I-Phone en Samsung Galaxy.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.